hits

Tips for å nyte den kalde vinteren

Photo: Anniken Weber

 

Kos deg med varm drikke

Lag deg kakao, te eller kaffe. Jeg er hekta på sjokoladekaffe og Chai Latte for tiden, og unner meg stadig litt flytende varm lykke <3

Oppskrifter: Sjokoladekaffe, Chai Latte

 

Les en god bok

Ta med den varme drikken og sett deg foran peisen, eller med et teppe omsorgsfullt pakket rundt deg, og dykk inn i en litterær verden hvor bare fantasien setter grenser.

Mine anbefalinger denne vinteren er de vakre bøkene; Snøbarnet av Eowyn Ivey og Stoner av John Williams

 

Kle deg godt

Ta på deg skjerf, lue og votter når du går ut, gjerne i regnbuens farger, så de motvirker den grå mørketiden. Er du heldig rekker du å nyte litt solskinn, eller en vakker skog dekket av glitrende snø. Kanskje du til og med får tatt noen vakre bilder eller laget en snømann?

 

Hør på podcast

Sett på en inspirerende podcast på vei til jobb eller skole, eller når du skal gjøre husarbeidet. Mine anbefalinger er å laste ned gratisappen; Podcast Radio Musikk- CastBox. Den ser slik ut:

Cover art

Deretter anbefaler jeg deg å sjekke ut disse fantastiske podcastene:

"12 uker" med Berit & Klaus - For deg som ønsker en sunn start på året

Ingefær - En utrolig fin helsepodcast med Sara Lossius

Lore - For deg som ønsker å høre spennende og creepy historier fra fortiden

Kraft - Nrk 2 sitt desidert mest interessante program om livet ditt med Kirsti Kraft

Just what you needed - En podcast av den ærlige livscoachen Amy Young, hun gir tips på en skarp og humoristisk måte

Håper du får like mye glede av disse som meg :)

 

Beskytt huden

Husk å bruke håndkrem og god krem i ansiktet! Jeg har nettopp forelsket meg i serien til Dr. Organic, uten parabener og alt sånn tull <3

Favorittene er;

Snailgel, med snegleslim i! Jeg synes det er så gøy! Denne kremen ble opprettet på bakgrunn av oppdagelsen at folk som jobbet i åkere hadde så vakre unge hender, og det viste seg å være fordi de fikk snegleslim på hendene da de fjernet snegler fra plantene. 

Organic Moroccan Argan Oil Night Cream, som er en krem med god konsistens og utrolig god krydret lukt.

 

Gi deg selv varm omsorg

Ta deg et godt varmt bad eller en lang dusj. Kjøp deg varmeteppe til sengen, eller min personlige favoritt; varmeflasken <3 Jeg putter varmeflasken nederst i sengen ved føttene mine når jeg skal sove, og den behagelige varmen får meg til å sovne raskere fordi jeg ikke bruker energi på å varme opp føttene :) Nå skal det nevnes at jeg sliter med kalde føtter, og at dette er ekstra hyggelig for meg.

 

Lytt til deilig musikk

Sett på noe musikk som får deg i godt humør eller som setter stemningen ^_^

Jeg hører stadig på mine egne lister på spotify:

Soft

Happy Shit

Flip a coin

Om ikke dette er din smak, har jo Spotify mange andre flotte lister med god musikk <3

 

Ønsker deg en koselig vinter videre <3

 

Din - A -

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Aurora

Aurora

29, Oslo

Mitt navn er Aurora. For tiden drømmer jeg om å være verdensoppdager, profesjonell opprydder og forfatter. Jeg jobber for tiden på et bibliotek i en liten by, og koser meg med det. På denne bloggen deler jeg alt jeg får lyst til å dele med verden, med dere. Dette gjør jeg fordi jeg ønsker å sette mine spor på denne kloden, og fordi jeg ønsker å dele mine opplevelser med andre. Jeg har en utdannelse som likner en tallerken med mat fra et koldtbord; "og så vil jeg ha litt av den, og litt av den...", og å finne ut hvor jeg havner virker som en uløselig gåte. Jeg vet bare at jeg er her.

Kategorier

Arkiv